null

VÅRT VERKSTED - VÅR STOLTHET.

Vårt verksted består av mekanikere med høy grad av arbeidsmoral og serviceinstilling, og legger sjelen sin i å gjøre en god jobb. Alle våre mekanikere blir jevnlig skulert og kurset på Opels treningsskule. Våre menneskelige ressurser er det viktigste, men vi har sjølvsagt også utstyret i orden. Vi oppdaterer jevnlig med nye maskiner og nytt utstyr. Dette for å ligge i forkant av utviklingen, for å betre nøyaktigheten på jobben, og for at du som kunde til sjuende og sist skal betale mindre. Som en av de første i landet har vi også arbeidsleder med mesterbrev innen bilmekanikerfaget.

Vårt verksted var tidlig ute med fokus på HMS og miljø. Derfor var vi et av de første verkstedene i fylket som ble sertifisert som miljøgodkjent verksted iht. standarder som ble utferdet av Norges Bilbransjeforbund og if skadeforsikring. Etter denne tid er det flere som har tilbudt miljøsertifikater og sertifisering, og vi scorer meget bra på alle sammen.
null

Bestill verkstedstime

Send oss en henvendelse via via vårt skjema så tar vi kontakt med deg så snart som muligt.

Einar Øye - Servicesjef - OPEL Sertifisert

Einar har kanskje hovedæren for at vi har så mange fornøgde kunder, og at kundene tilbake og handler. Einar har aldri et problem som han ikke løser!

Magnar Vidnes - Arbeidsleder Verksted - OPEL Sertifisert

Magnar startet hos oss i 1996, og er idag arbeidsleder på verkstedet. Magnar er dessuten 'hoffmekaniker', noe som betyr at han får slippe til på Ragnar sine veteranbiler. Magnar er den som fryder seg jo større utfordringen blir.

Tony Stranden - Arbeidsleder Karosseri & Lakk - OPEL Sertifisert

Tony startet hos oss som lærling i 1990, og har vært arbeidsleder på verkstedet i mange år. Idag er Tony arbeidsleder på karosseri-og lakkavdelingen, og sørger for at bilen din blir minst like bra etter en skade, som da bilen var ny!

Bernt Inge Flataker - billakkerer

tok fagbrev hos oss for mange år siden. Han har noen år arbeidet også som lakkerer for Peugeot. Er nå lakkerer hos oss, og gjør et nøysomt og partentlig arbeid på din bil om uhellet skulle være ute.

Rune Røyrhus - Mekaniker / Tekniker - OPEL Sertifisert

Rune har 25år fartstid som bilmekaniker, og er en kar du trygt kan overlate bilen din til. Rune er en stabil kar på alle måter, og er gjerne den som liver opp stemningen på verkstedet, med sitt sprudlende vesen. Rune har også ansvaret for at EU kontrollene blir registrert i Vegdirektoratet sin database.

Svein Håvar Vatne - Mekaniker / Tekniker - Opel Sertifisert

Svein Håvar er en gammebil-interessert gutt. Hjemme på gården finnes det flere gamle Opler som han skrur på så snart han har anledning. Svein Håvard skrur ellers mye på amerikanske GM produkt. Ellers er Svein Håvard verkstedet sin NK, åltså den som administrerer verkstedet i Magnar sitt fravær

Pål Gunnar Nedrelid - Mekaniker / Tekniker - OPEL Sertifisert

Pål Gunnar er en av nyeste utdannede fagarbeidere, ansatt 2004. Pål Gunnar er en ihuga bilentusiast, som bruker mesteparten av døgnet på bil. Pål Gunnar brukes også litt overalt i bedriften - og kommer av og til med imponerende gode innspill og innfallsvinkel på løsninger.

Frode Aarseth - Mekaniker / Tekniker / Karrosseriarbeider - OPEL Sertifisert

Frode startet hos oss etter endt skulegang i 2008 Frode har de beste karakteren fra skulen og ble kåret til årets elev. Frode er en nysgjerring og lærevillig gutt, det beste utgangspunktet for å bli en flink bilmekaniker. Fagbrev med beste karakter tatt i 2010.

Frank Vatne - Mekaniker / Tekniker - OPEL Sertifisert

Frank er vår nyeste utdannende med fagbrev. Han startet som lærling hos oss i 2007. Frank er nøyaktig og pålitelig i arbeidet sitt, og slurver ikke for å nå et mål fort.

Knut Eivind Ytrestøyl - Nybilklargjører - OPEL Sertifisert

Knut Eivind er den som klargjører nybilen din, og sørger for at denne leveres etter avtale, og sørger for at ekstrautstyr monteres. Knut Eivind er ellers den som aldri har et problem som ikke løses, og er den som andre tyr til når det er problem og utfordringer som er litt utenom det vanlige.

Daniel Blazevic - Bilklargjører - OPEL Sertfisert

Daniel liker å pusse bil, og står på for at enhver bil skal bli like fin som den var den gangen den var ny. Daniel er utdannet motormann og er ihuga bilentusiast.

Khaled Alnoor - Bilklargjører

Khaled den som tar seg av klargjøringen på biler som er i daglig drift, og det er ikke få biler. Khaled ufører effektivt godt arbeid som er nødvendig for at dette skal være mulig.

Øyvind Sætrenes - Mekaniker sertifisert

Øyvind er en kvikk, pålitelig mekaniker som du trygt kan overlate bilen din.

Stian Hellebust - Mekanikerlærling

Stian er vår nest nyeste ansatte lærling, og står på det han kan hver eneste dag for å vokse- å bli en flink bilmekaniker/biltekniker.
null
null

Kontakt oss

Bil & Gummiservice AS
Leitevegen 29
6160 Hovdebygda
Telefon: 70 04 78 00

Postadresse:
Postboks 214
6151 Ørsta
null
Denne hjemmeside benytter cookies for å
forbedre brukeropplevelsen. Les mer om
cookies
.